Marts Menu


Forret

Jordskokke suppe m/ chorizo, jordskok og purløg.

Mellemret

Stegte tigerrejer, tomat, pomelo, parmesan, sprød salat, friteret brød og vinagrette.

Hovedret

Oksefilet m/ braiseret portobello, grillet porre, friteret flødekartoffel og pebersauce.

Dessert

Æble clafoutis m/ popcornnougtine, mælkekaramel, vaniljeiscreme og mangocoulis

Udvalg af oste kr. 25 pr. stk.

Napa Salat kr. 129,-

Forspiret boghvede, salat, tomat, friteret blomkål & broccoli, soyaristet solsikkekerner
Syltet svampe, avocado hertil brød & smør

Tapas kr. 149,-

Bestående af charcuteri, ost, tapenade, oliven, lidt lunt og sødt samt hjemmebagt brød

Pris pr. couvert:

2 retter kr. 250,- l med vinmenu kr. 425,-
3 retter kr. 295,- l med vinmenu kr. 545,-
4 retter kr. 350,- l med vinmenu kr. 650,-

Bestil bord eller reserver lokale på telefon 9812 0808