Januar Menu


 

Forret

 

Cremet hummersuppe med hjemmerøget cremefraiche & majroe

Cedar + Salmon, Pinot Gris, Willamette Valley

 

Mellemret

 

Unghane, syltede svampe & trøffel sauce

Leese-Fitch, Pinot Noir

 

Hovedret

 

Kalvekæber, gremolata, romanesco, skysauce & pommes duchesse

689 Cellars, Six Eight Nine Red, Napa

 

Dessert

 

Blondie, brombær & gin

Gin Fizz

 

Udvalg af oste kr. 25,- pr. stk. 

Bootleg Port, St. Amant Winery kr. 75,- pr. glas.

 

Pris pr. couvert:

2 retter kr. 250.- I med vinmenu kr. 425,-

3 retter kr. 295,- I med vinmenu kr. 545,-

4 retter kr. 350,- I med vinmenu kr. 650,-

 

 

Bestil bord eller reserver lokale på telefon 9812 0808