November Menu.


Forret

Jordskokke creme, kammusling, mere jordskok & pære
Charles Smith, Kong Fu Girl, Riesling, Washington State

Mellemret

Svineskank, blomkål & dild
Cedar + Salmon, Pinot Noir, Willamette Valley

Hovedret

Kalvemørbrad i unghane souffle, svampe, rødbeder & glace
689 Cellars, Six Eight Nine, Napa Valley

Dessert

Pocheret blomme, tørret kage, hvid chokolade & iscreme
Gloria Ferrer, Blanc de Noirs, Sonoma

Udvalg af oste kr. 25 pr. stk.
Cold Hand Winery kr. 45 pr. glas

Pris. Pr Couvert

2 retter Kr. 250,- I med vinmenu kr. 425,-
3 retter Kr. 295,- I med vinmenu kr. 545,-
4 retter Kr. 350,- I med vinmenu kr. 650,-


December Menu.


Forret

Røget andebryst, honningskum, rugbrød & kørvel
Cedar + Salmon, Williamette Valley Pinot Noir

Mellemret

Torsk, brunet smør, agurk & jord
The White Knight, Clarksburg, Viognier

Hovedret

Unika filet, kartoffel fondant, rødder & glace
Plungerhead, Lodi Cabernet Sauvignon

Dessert

Chokolade, yoghurt, grøn æblesorbet & crumble
Gloria Ferrer, Sonoma Brut

Udvalg af oste kr. 25 pr. stk.
Cold Hand Winery kr. 45 pr. glas

Pris pr. couvert:

2 retter kr. 250,- l med vinmenu kr. 425,-
3 retter kr. 295,- l med vinmenu kr. 545,-
4 retter kr. 350,- l med vinmenu kr. 650,-

Bestil bord eller reserver lokale på telefon 9812 0808